×
Ab Ab Ab

CASHBACK DOMÁCNOST PODZIM

Pravidla nákupní akce
Registrovat výrobek

Získejte hotovost k nákupu zpět! Inovujte svou domácnost a ušetřete při nákupu pračky, sušičky nebo chladničky.

Jak získat odměnu?


Nakupte v termínu od 12. 8. 2024 do 20. 10. 2024  některý z akčních modelů LG (viz Pravidla nákupní akce) u vybraných prodejců elektro v České republice.


Zaregistrujte se v termínu od 12. 8. 2024 do 1. 12. 2024 na www.lgproradost.cz. Registraci je nutné provést do 42 kalendářních dní od data nákupu uvedeného na nákupním dokladu. Nezapomeňte nahrát také nákupní doklad a fotografii štítku se sériovým číslem. Zároveň přiložte odkaz na Vámi publikovanou recenzi na zakoupený produkt na webu prodejce (popř. na lg.com, pokud web prodejce publikování recenze neumožňuje) a screenshot recenze.

V případě, že výrobek obdržíte později z důvodu nedostupnosti, a nemáte tedy ještě sériové číslo, v registračním formuláři zvolte možnost „ČEKÁM NA ZAKOUPENÝ VÝROBEK“.


Po ověření Vaší registrace a splnění podmínek promo akce Vám nárok na odměnu potvrdíme e-mailem, příslušný obnos pak obdržíte zpět do 40 pracovních dnů od data schválení registrace na Vámi registrovaný bankový účet. 

Benefity LG spotřebičů
Pračky a sušičky
Vám ušetří čas i energii. Jsou vyzbrojené speciálním programem, který odstraní až 99,9 % alergenů.

Americké chladničky udrží potraviny déle čerstvé. Inovativní průhledné okno ve dvířkách umožňuje nahlédnout dovnitř, aniž by bylo nutné je otevřít a tím se snižuje ztráta chladného vzduchu.

Kombinované chladničky vynikají funkcí DoorCooling+™, která obnovuje teplotu v chladničce rychleji než běžný systém chlazení, a to díky průduchům v přední části chladničky a silnému proudu chladného vzduchu, což umožňuje rychlejší a rovnoměrnější chlazení. Rovnoměrná teplota je hlavním faktorem pro udržení delší čerstvosti potravin.

ZÁKAZNÍCI KAMENNÝCH OBCHODŮ DATART VYPLNÍ V PŘÍPADĚ NEMOŽNOSTI PUBLIKOVAT RECENZI NA WEBU PRODEJCE V POLI PRO RECENZI "RECENZE DATART".

ZÁKAZNÍCI OSTATNÍCH KAMENNÝCH OBCHODŮ, KTEŘÍ NEMOHOU NAPSAT RECENZI PŘÍMO U SVÉHO PRODEJCE, PŘIDAJÍ RECENZI NA LG.COM/CZ.

 

CASHBACK DOMÁCNOST PODZIM
Pravidla nákupní akce
Registrovat výrobek