×
Ab Ab Ab

CASHBACK DOMÁCNOST JARO 2023

Získejte hotovost k nákupu zpět! Inovujte svou domácnost a ušetřete při nákupu chladničky, pračky, pračky se sušičkou a sušičky.

Jak získat odměnu?


Nakupte v termínu od 1. 2. do 31. 3. 2023 některý z akčních modelů LG (viz Pravidla nákupní akce) u vybraných prodejců elektro v České republice.


Zaregistrujte se v termínu od 1. 2. do 7. 4. 2023. Registraci je nutné provést nejpozději do 14 kalendářních dnů od data nákupu uvedeného na nákupním dokladu. Nezapomeňte nahrát i nákupní doklad a fotografii štítku se sériovým číslem. 

V případě, že výrobek obdržíte později z důvodu nedostupnosti, a tedy ještě nemáte sériové číslo, v registračním formuláři zvolte možnost „ČEKÁM NA ZAKOUPENÝ VÝROBEK“.


Po ověření Vaší registrace a splnění podmínek promo akce Vám nárok na odměnu potvrdíme e-mailem, příslušný obnos pak obdržíte zpět do 40 pracovních dnů od data registrace na Vámi registrovaný bankový účet. 

Benefity LG spotřebičů
Pračky a sušičky Vám ušetří čas i energii. Jsou vyzbrojené speciálním programem, který odstraní až 99,9 % alergenů.

Americké chladničky udrží potraviny déle čerstvé. Inovativní průhledné okno ve dvířkách umožňuje nahlédnout dovnitř, aniž by bylo nutné je otevřít a tím se snižuje ztráta chladného vzduchu.

Kombinované chladničky vynikají funkcí DoorCooling+™, která obnovuje teplotu v chladničce rychleji než běžný systém chlazení, a to díky průduchům v přední části chladničky a silnému proudu chladného vzduchu, což umožňuje rychlejší a rovnoměrnější chlazení. Rovnoměrná teplota je hlavním faktorem pro udržení delší čerstvosti potravin.

CASHBACK DOMÁCNOST JARO 2023